Редактор: Недко Петровe-mail: [email protected]Кадри: ТуитърИскаме само с нашите зрители да обърнем поглед

...
Редактор: Недко Петровe-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bgКадри: ТуитърИскаме само с нашите зрители да обърнем поглед
Коментари Харесай

БТВ пусна кадри, на които жена слиза по стълба с изборни бюлетни от секция в Беларус

Редактор: Недко Петров

e-mail: [email protected]

Кадри: Туитър

Искаме единствено с нашите фенове да обърнем взор върху едни фрагменти, на които попаднахме в Интернет. Един сюжет, който би изглеждал като смешен, в случай че не беше меродавен. Една жена, която слиза по стълба, евентуално от изборна секция, изнася чували, допустимо ли е по този начин фактически да се протекли изборите в Беларус?

С този въпрос Мария Цънцарова се обърна към своя посетител в утринния блок на БТВ Валери Тодоров, който разяснява недоволството и митингите в Беларус след следващата победа на Лукашенко на президентските избори.

В Беларус се оказа, че всичко е допустимо, аз ви споделих, че Лукашенко не е човек с особени политически задръжки, без манипулиране на изборите, надали биха могли да се доближат тези проценти, отговори Валери Тодоров, който е публицист и интернационален анализатор.

Виждате, чували се пускат с въжета, служител на реда изпод подпира стълбата, тази дама слиза с очевидно изборни бумаги, продължи Цънцарова.



Не се ангажирам да настоявам 100 % дали сюжетът е правилен. Може да има различен елемнат, само че без намесата на управляващите, без потреблението на извънзаконови средства, надали биха могли да се реализиран тези проценти, сподели Тодоров.

Явно е, че към този момент недоволството минава даже тези поносим граници, които бяха до момента. Александър Лукашенко ръководи към този момент страната 26 години, несъмнено, имаше един интервал на една непоклатимост. Ако би трябвало да определим метода на ръководство, това е някакъв вид админстративен социализъм, тъй като стопанската система се движи по административна логичност. Това, което би трябвало да се признае на Лукашенко е, че въпреки всичко съумя в нескончаем интервал от време, когато прилежащите страни изпитваха рецесия, да задържи ситуацията в Беларус в по-спокойни граници. Но политическите средства и търпението му към методите на управлеине, към този момент излизат отвън всякаква мярка. Той е много жесток, колоритен език, човек, който няма доста угризения, добави Валери Тодоров.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР